Jongeren enthousiast maken voor transport en logistiek

 

Pam is een MBO-student (opleiding Chauffeur Goederenvervoer). Zij doet via VTL een leerwerktraject in Transport en Logistiek. Dat betekent dat zij leren en werken combineert. Ze leert vier dagen per week door mee te werken in de praktijk. Dit doet ze bij een erkend leerbedrijf onder begeleiding van een praktijkopleider. Hiervoor ontvangt zij salaris. 1 dag per week gaat ze naar school voor de theorie. Uiteindelijk sluit zij het traject af met een MBO-diploma.

Deze film is een van de acht films van de VTL Filmcompetitie ‘Trots op mijn Superbaan’. De films zijn bedoeld om jong talent op het VMBO een beeld te geven van de mogelijkheden in de Transport en Logistiek via leerwerktracten (BBL). Decanen en docenten kunnen deze films in de klas laten zien.

De drie best bekeken filmpjes met de meeste ‘likes’ voor 15 januari 2013 gaan door naar de vakjury. De vakjury kiest het beste filmpje. De maker van het beste filmpje ontvangt 500 euro. De prijsuitreiking is op 26 januari 2013 in de VTL-stand op de NOT-beurs in Utrecht.